WIJ ZIJN DE FLAVOURFAMILY!

Wij zijn twee broers, met een passie voor koken. Niet met smakeloze pakjes en zakjes, maar met uitsluitend heerlijke, natuurlijke kruiden en specerijen. Zonder toevoegingen. En dus ook niet -zoals je in de supermarkt vaak tegenkomt- gemengd met grote hoeveelheden zout. Dat maakt een potje kruiden lekker goedkoop om te produceren. Zeker waar. Da’s natuurlijk leuk voor de fabrikant, maar zeker niet voor jou als consument. Het betekent immers dat je minder waar voor je geld krijgt. Wil je zout, dan voeg je dat zelf wel toe. Toch?

Vroegâh

Al op jonge leeftijd stonden we samen op een trapje naast onze pa in de pan te roeren en kregen we de liefde voor koken en lekker eten mee. Iedere zaterdag was het vaste prik om samen met vader Arie een uitgebreid weekendgerecht te maken. Hier leerden we alles over de verschillende smaken en de betoverende werking van kruiden en specerijen daarbij. Die liefde is nooit meer weggegaan.

WAAROM KOPEN BIJ DE FLAVOUR FAMILY?

Veel!

Tenminste 18 kruiden & specerijen

ALTIJD 100% KRUIDEN

Koop je kruiden, dan koop je geen zout. Toch?

GEEN VERZENDKOSTEN

Gratis verzending vanaf 20 euro

SNEL

Voor 12 uur besteld, morgen lekker gekruid!

Kernwaarden

En zoals we als kleine jongens op zaterdag samen al in die pan roerden, zo doen we nog steeds heel veel samen. Zowel privé als zakelijk. Dit maakt dat we samen sterk zijn en goed weten waar onze krachten en onze minder sterke punten liggen. Om deze reden was het dan ook niet de vraag óf we gingen samenwerken, maar: in welke vorm en in welke ‘tak van sport’. We gingen terug naar de basis en kwamen tot de conclusie dat de passies voor familie en koken kernwaarden zijn in ons leven. Niet lang nadat we dit ontdekten, ontstond het idee om de FlavourFamily te beginnen. Daarbij werden we door onze pa ook nog eens aangestoken door het enthousiasme voor het ondernemerschap. Hij heeft van de grond af aan een prachtig bedrijf opgebouwd. En daar zijn wij ondertussen ook mee bezig met de FlavourFamily.

Missie

Onze missie is simpel. Wij willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de ongeëvenaarde mogelijkheden die kruiden en specerijen bieden om steeds weer opnieuw verrassende, afwisselende en smakelijke maaltijden te bereiden. Wij maken van Nederland een kruidig land. Wij leveren aan huis boxen met kruiden en specerijen met bijbehorende recepten en binnenkort ook ingrediënten om de lekkerste kruidenmixen zelf te maken voor vlees, vis en groenten, kant en klare kruidenmixen en natuurlijk ook losse kruiden. Makkelijk, snel en een stuk goedkoper dan in de winkel. Wij genieten van lekker eten. Met verrassende kruiden en specerijen. Jij ook? Join de FlavourFamily!

Benieuwd naar onze boxen?