KIES HIER JE CADEAU

Wil je een kruidenpakket cadeau doen, dan kun je kiezen uit maar liefst 8 verschillende boxen. Elke box bevat tenminste 17 soorten kruiden en specerijen (kleine varianten van de box: 8 soorten) en 10 receptkaarten (kleine varianten van de box: 5 recepten) met de heerlijkste recepten. In de box vindt degene aan wie je de box cadeau doet een grappige kaart, met een persoonlijke en vooral positieve knipoog. Een knipoog van waardering. Voor je partner. Voor een familielid. Een vriend of vriendin. Een collega of een goede kennis…

Tijdelijk: gratis vijzel bij een grote box!

Over onze Kruidenpakketten

Zo is er een box voor iemand die ook in moeilijke situaties altijd ‘haantje de voorste’ is en problemen niet uit de weg gaat. En voor iemand die soms een tikkeltje ‘eigenwijs’ is, waardoor dingen positief veranderen. Maar er is ook een kruiden cadeaubox voor iemand die je waardeert omdat hij of zij vaak nogal ‘ongezouten’ zegt waar het op staat. En een barbecuebox, voor een ‘stoertje’; iemand die het toch maar weer regelt allemaal. Een ‘recht-door-zee’ box, voor die persoon aan wie je je waardering eens wilt laten blijken omdat je weet wat je aan hem of haar hebt bijvoorbeeld. Een ‘relax’ box voor bijvoorbeeld die ene persoon in je familie-, vrienden of kennissenkring die onder alle omstandigheden rustig en ontspannen blijft. Een box voor iemand die bekend staat als een echte ‘waaghals’. Niet voor iemand die roekeloos gekke dingen doet, maar iemand die ondernemend is en overwogen risico’s durft te nemen. Of een cadeau voor een groentje; iemand die voor het eerst aan iets nieuws begint. Een eerste baan, op kamers, een nieuwe studie enz. Kortom: er zit altijd iets van je gading tussen om cadeau te doen.

KRUIDENPAKKET CADEAU

Tijd voor jezelf

Heb je er wel eens aan gedacht om jezelf een kruidenpakket cadeau te doen? Ook dat kan. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor een paar tientjes krijg je een box vol met de heerlijkste kruiden en makkelijk te maken recepten. Bestel nu en verras jezelf! Bestel je voor 12 uur, dan gaat het vandaag nog op de post.

KRUIDENPAKKET CADEAU DOEN

Laat op een originele manier je waardering blijken

Wil je je waardering laten blijken aan iemand die dol is op koken en lekker eten, bestel dan een van de 8 originele kruidenpakketten. Compleet geleverd met 10 of 5 heerlijke recepten  en een persoonlijk bedankje voor wat iemand voor jou betekent. Laat het pakket bij je thuis bezorgen, of rechtstreeks bij degene aan wie je het pakket geeft. Als verrassing.